Test: Bare det var mig/Godt det ikke er mig

Du kan teste dig selv efter dit rygestop.

 

Når du ser andre ryge, tænker du så:

Bare det var mig

eller

Godt det ikke er mig

 

Bare det var mig

Hvis du tænker ”Bare det var mig”, når du ser nogen ryge, så er en del at dig misundelig. Du har ikke sluppet dine smøger med hjertet. Du har sluppet dem med hovedet. Du har besluttet at ville stoppe, og har gjort det.

Det er der ikke noget forkert i.

Problemet med hoved-beslutninger er, at de ofte har begrænset levetid.

Du vil sandsynligvis, efter noget tid, kunne fristes til liiiiige at smage en enkelt, eller teste om smøgerne nu virkelig også, smager så dårligt som du huskede dem.


Godt det ikke er mig

Hvis du tænker ”Godt det ikke er mig”, når du ser nogen ryge, så har du givet slip på cigaretterne med hjertet. Du er uafhængig af andres rygning, og det trækker ikke i dig. Tværtimod. Du har dine egne personlige grunde til at være røgfri, og dem er du bevidst om. Du kan frygtløs og afslappet stå sammen med folk, der ryger. Deres adfærd har ikke længere noget med dig at gøre.

Det kan sagtens være, at udgangspunktet for dit rygestop er en hovedbeslutning.

Jo mere bevidst du bliver om dine mål med rygestoppet: mere luft, flere penge, bedre kondi, ingen hoste og følelsen af at være en bedre rollemodel, jo større vil din indre glæde (dit hjerte) blive ved rygestoppet.


Venlig hilsen

Tina Kreutzer
Rygestopkonsulent

Test dig selv efter rygestop
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.