Skriv et afskedsbrev

Skriveøvelser er en effektiv måde at give sig selv terapi.

At sige farvel til ens smøger, som har været en trofast ledsager i tykt og tyndt gennem år eller årtier, er ofte forbundet med ubehagelige følelser.

Ved at skrive et farvelbrev til cigaretterne, arbejder du med at håndtere dine følelser. Du vil  efterfølgende føle dig befriet for uro, angst, vrede, anspændthed eller sorg, og mærke større mod til at fortsætte rygestoppet.

Skriv hvad du gerne vil sige tak for, hvad du kommer til at savne og hvad du glæder dig til at blive fri for.

Brevet kan fylde en linje eller flere sider.

Der er ikke noget, der er bedre end andet.

Du skal udelukkende skrive det for din egen skyld.

”Kære Cigaret. I mere end 36 år har du været en trofast og loyal ven. Du har været der på både gode og dårlige dage. Fra tidlig morgen, og lige indtil sengetid. Nogle gange var du også hos mig natten, når jeg havde brug for det. Du har været min faste livsledsager til fester og begravelser, og støttet mig i forbindelse med et svært jobskifte. Tak for det! Det er på tide at vores veje skilles. Jeg kan ikke holde til vores forhold længere. Du gør mig urolig. Jeg føler ikke, at jeg kan trække vejret frit. Nu vil jeg klare mig selv”.


Venlig hilsen 

Tina Kreutzer

Rygestopkonsulent

Skriv et afskedsbrev til smøgerne
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.